• 1404/06/24 - 11:11
  • - تعداد بازدید: 92
  • - تعداد بازدیدکننده: 87
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اثر فرایند بر ارزش تغذیه ای و ویژگی های حسی مواد غذایی

کتاب با عنوان (اثر فرایند بر ارزش تغذیه ای و ویژگی های حسی مواد غذایی) تالیف دکتر مسعود ویسی، عضو محترم هیات علمی گروه تغذیه به چاپ رسید.

در این کتاب تلاش شده است اثر فراوری های متداول در صنایع غذایی و نیز روش های پخت بر کیفیت مواد غذایی (ارزش تغذیه ای، خواص ارگانولپتیکی و ویژگی های بهداشتی به صورت ساده مورد بحث قرار گیرد. 

  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 2103
کلمات کلیدی
خانم  پور کریمی
خبرنگار

خانم پور کریمی